<< Naar Pagina 15 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Dameyon BV wint Independer-hypotheekprijs
Voor de derde keer verkozen tot beste hypotheekadviseur van Flevoland
HAVEN – Website Independer heeft vorige week dinsdag de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2013’ hebben gewonnen. In de regio Flevoland is Dameyon tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteit-verhouding in die regio.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken.

Ghandie Mungra van Dameyon BV: “Voor het derde jaar op een rij hebben wij deze prijs gewonnen. Dit succes is mede te danken aan onze relaties. Zij dragen de ambassadeursrol met verve uit. Wij doen iedere keer onze best om een zo goed mogelijk hypotheekadvies te geven. Relaties moeten echt het gevoel hebben dat ze een hypotheek afsluiten die zit als een maatpak. Onze score van 9,0 op Independer geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn.”

Independer behoort met jaarlijks ca. 650.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriŽnteren op een hypotheek.

Meer informatie over Dameyon: www.dameyon.nl of bel 036-5470537. Dameyon is gevestigd aan de Paal 1-6.


Vergroot Foto

Siem van Henten (bedrijfsleider) en Ghandie Mungra (directeur) van Dameyon BV. Door Independer zijn ze verkozen tot beste hypotheekadviseurs van Flevoland. (Foto: aangeleverd)

<< Naar Pagina 15 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina