<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Landsmeerders op jacht naar miljoenen
LANDSMEER - Vijftig Landsmeerders uit postcodegebied 1121 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Landsmeer daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 26 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Peggy (47) uit Landsmeer is n van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Al twee jaar lang kijk ik elke aflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Dat komt door mijn moeder. Zij is een fervent kijker en wil zelfs mijn Bingokaarten erbij houden. Ik heb al zo vaak gedroomd dat ik bij Linda de Mol aan de desk kom te staan! En ik weet ook al helemaal de volgorde van koffers die ik ga openen. Sterker nog, als ik thuis meekijk, levert mijn gekozen koffer altijd behoorlijk wat geld op. Maar ja, stel dat ik straks echt naar voren moet komen, durf ik dan wel?"

De vijftig inwoners uit Landsmeer zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. En van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.


Vergroot Foto

Komt iemand uit Landsmeer naast Linda de Mol te staan? (Foto: aangeleverd)

<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina