<< Naar Pagina 8 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Inschrijving Sportweek in volle gang
Programma

LANGEDIJK - Deze zomer staat de zevende editie van de Sportweek Langedijk op het programma. Zaterdag 3 september gaat het door De Jong Reclame gesponsorde evenement van start met de beddenrace. Vervolgens doen de deelnemers, afhankelijk van hun categorie, in totaal mee aan drie, vijf of zes sportevenementen. Inschrijven kan nog tot 1 juni.

Deelnemers aan de Sportweek worden ingedeeld in de categorieŽn Kids (zeven tot en met elf jaar), Jeugd (twaalf tot en met vijftien jaar) en Volwassenen (A- en B-poule, vanaf zestien jaar). Teams strijden onder leiding van een teamcoach om een felbegeerde plaats in de Hall of Fame van de Sportweek Langedijk. Sommige teams gaan dan volop voor de winst, maar plezier, gezelligheid en gezond bezig zijn staan tijdens deze sportieve week voorop. Een verschil ten opzichte van vorig jaar is dat ieder volwassenenteam vrij mag kiezen of ze in de A- of in de B-poule ingedeeld willen worden. Teamresultaten die tijdens eerdere jaren behaald zijn, zijn hiervoor dus niet van belang. Het enige verschil tussen deze twee categorieŽn is dat de B-poule niet meedoet aan de prutrace en daardoor een dag extra rust heeft.

Programma

Tijdens de Sportweek wordt gesport bij verenigingen verspreid over de gemeente Langedijk. Dankzij de goede samenwerking tussen Sport Servicepunt Langedijk en deze verenigingen kunnen de deelnemers alle dagen beschikken over uitstekende accommodaties en voorzieningen. Het programma voor de Sportweek is inmiddels bekend. Dit jaar staan, naast de beddenrace, weer verschillende leuke sport- en spelactiviteiten op de agenda zoals softbal, frisbee, zeskamp en de altijd spectaculaire prutrace. Tijdens het coachoverleg in juli krijgen alle teamcoaches uitleg over de spelregels en de puntentelling van al deze onderdelen. Zaterdag 10 september wordt deze sportieve week officieel afgesloten met het altijd gezellige Blarenbal.

Inschrijven voor De Jong Reclame Sportweek Langedijk kan nog tot en met 31 mei via www.sportweeklangedijk.nl. Een team bestaat uit minimaal acht deelnemers onder leiding van een (volwassen) teamcoach. Meer weten? Neem contact op met Robin Fiechter via r.fiechter@sportsl.nl of 0226-343453.


Vergroot Foto

De Sportweek Langedijk levert niet alleen een hoop strijd, maar ook veel spektakel op. (aangeleverde foto)

<< Naar Pagina 8 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina