<< Naar Pagina 7 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Uitreiking prijzen Kleurrijkste Langedijkers
OUDKARSPEL - Bouwdorp Sint Pancras, Hart van Oudkarspel, Lief Langedijk en Dick Meester zijn door de inwoners van Langedijk tot de leurrijkste Langedijkers verkozen. In het Behouden Huis in Oudkarspel kregen de winnaars zaterdag 15 februari hun prijs.

Uit alle inzendingen zijn er vier in het bijzonder naar boven gekomen. In de categorie beste buur, viel de prijs op de heer Dick Meester van de Karper in Zuid – Scharwoude. Meester zet zich niet alleen op bijzondere wijze in voor zijn buren en woonomgeving maar is daarnaast ook vrijwilliger bij Museum de Broekerveiling. Veel nominaties kwamen er binnen voor de Stichting Llef Langedijk. Lief Langedijk is opgezet om positief nieuws over Langedijk te brengen. Ook ondersteunt Lief Langedijk financieel initiatieven uit de hele gemeente Langedijk.

Opgeknapt

De stichting Hart van Oudkarspel spant zich al jaren in om het dorpshuis Behouden Huis voor Oudkarspel te behouden. Zij hebben het pand overgenomen van de gemeente, hebben heel veel geld en middelen bij elkaar verzameld en vervolgens met een grote groep vrijwilligers het gebouw prachtig opgeknapt. De jonge vrijwilligers van Bouwdorp Sint Pancras zorgen er voor dat de kinderen een fantastische herfstvakantie beleven door het organiseren van het bouwdorp.


Vergroot Foto

Kleurrijkste Langedijkers. (Foto: aangeleverd)

<< Naar Pagina 7 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina