<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Een voedselpakket met een extraatje
Inzamelingsactie van Voedselhulp Langedijk
LANGEDIJK – Voedselhulp Langedijk houdt van maandag 15 tot en met zaterdag 20 december een inzamelingsactie. Zij zamelen geld en spullen in om een extraatje toe te kunnen voegen aan de voedselpakketten voor de kerst. Iedereen kan meedoen. Doneren kan bij verschillende inzamelpunten in Langedijk.

“We willen onze klanten graag wat extra’s aanbieden met kerst”, geeft Gerdine Purmer van Voedselhulp Langedijk, Stichting Er is Geloof, Hoop en Liefde, aan. In Langedijk maken zo’n honderd gezinnen gebruik van de Voedselhulp. Elke woensdag halen zij een voedselpakket op aan de Broekerwerf in Broek op Langedijk. Voedselhulp Langedijk stelt zo gevarieerd mogelijke pakketten samen met behulp van trouwe sponsors en leveranciers. “Voor de kerst willen we graag wat extra’s toevoegen aan de pakketten. Net wat luxer zodat ook mensen die het financieel krap hebben, kunnen genieten van een heerlijk kerstdiner”, geeft Gerdine aan. “Natuurlijk hopen we dat we wat meer binnen halen in de inzamelingsweek, dan kunnen we ook in de gure januarimaand nog even vooruit. Dus vooral houdbare producten zijn welkom.”

Inzamelingsweek

Op verschillende plekken in Langedijk kunnen mensen kerstpakketten, voedsel en geld doneren. “Het is ook mogelijk om voor een specifiek doel te doneren, door bijvoorbeeld aan te bieden mee te betalen aan de energierekening van de stichting, het internet of een specifiek soort eten. We hopen dat ook bedrijven meedoen aan de inzamelingsweek”, aldus Gerdine. De inzamelingspunten zijn: Lief Langedijk, Waterdrieblad 38 in Oudkarspel, Mw. Danenberg, Oosterstraat 38 in Noord-Scharwoude, Mariaschool, Tulpenstraat 2 in Noord-Scharwoude en de Sint Jan de Doper, Dorpsstraat 512 in Noord-Scharwoude.

Zaterdag 13 december staan bij de Deen in Noord-Scharwoude en de Deen in Broek op Langedijk inzamelpunten van de Voedselhulp. “Mensen kunnen dan in de supermarkt wat extra’s kopen en doneren aan de Voedselhulp. Bij de inzamelpunten ligt informatie over onze stichting”, aldus Gerdine. Kijk voor meer informatie op www.voedselhulplangedijk.nl.


Vergroot Foto

Voedselhulp Langedijk houdt een inzamelingsactie. (Foto: Bertil van Beek / RM)

<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina