<< Naar Pagina 7 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Uitwisselingsbijeenkomst 'Wonen als je ouder wordt'
NOORD-SCHARWOUDE - Wonen Plus Welzijn organiseert op dinsdag 16 februari van 14.00 tot 16.00 uur in samenwerking met de Woon Advies Commissie Langedijk een bijeenkomst waarbij “Wonen als je ouder wordt” centraal staat. Kom ook en praat mee over ‘wonen’ in de ruimste zin. Hoe wil ik wonen, als ik op een bepaalde leeftijd ben en hoe realiseer ik dat? Een aangepaste woonvorm, hoe kan ik zelf iets opzetten?

En in een mantelzorgsituatie, welke mogelijkheden zijn er dan als je dichter bij elkaar maar toch apart wilt wonen? Is het mogelijk om ook een vorm van ‘samen wonen’ opzetten met de buurt of bijvoorbeeld met vrienden? WPW roept iedereen op om over dit onderwerp mee te praten. Om vragen te stellen aan elkaar, anderen te inspireren, ervaringen en kennis te delen en vooral: elkaar op weg helpen. Ook wie al een (bijna) uitgewerkt plan voor ‘samen wonen’ heeft, wordt van harte uitgenodigd om dit in de bijeenkomst te delen. Ervaren vrijwilligers begeleiden het gesprek.

Oplossingen

Het is geen lezing, maar het gaat vooral om uitwisseling en het samen bedenken van oplossingen. Belangstellenden zijn van harte welkom in De Overbrugging, Dokter Wilminkstraat te Noord Scharwoude. Opgave is niet nodig, voor meer informatie contact opnemen met Wonen Plus Welzijn in Langedijk, via telefoon 0226-318050 of langedijk@wonenpluswelzijn.nl . Als vervolg op deze bijeenkomst zijn er plannen om een soort ‘inspiratie-markt voor wooninitiatieven’ in Langedijk te organiseren. Hier kan uitwisseling plaatsvinden van inspirerende ideeŽn en informatie op het gebied van ‘Wonen als je ouder wordt’. Meer concrete informatie hierover volgt na 16 februari.

<< Naar Pagina 7 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina