<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Vrijwilligers gezocht
SINT PANCRAS - Wonen Plus Welzijn Langedijk en Dorpshuis de Geist in Sint Pancras slaan de handen in één om een sociaal café op te zetten. Het plan is om dit elke donderdagochtend plaats te laten vinden.

Het sociaal café staat voor gezamenlijk koffie en thee drinken en een praatje maken met andere bezoekers. Daarbij sluit zo nu en dan een plaatselijke vereniging aan. Denk hierbij aan het schrijverscollectief, de historische vereniging, computerondersteuning en plaatselijke muziek. Zij kunnen vertellen, laten zien en laten horen.

Voordat het sociaal café kan starten zijn de organisaties op zoek naar vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om contacten te leggen met bezoekers en houden van een praatje maken zijn van harte welkom te reageren. Is het daarbij ook geen probleem om tafels en stoelen klaar te zetten en op te ruimen, dan kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Wonen Plus Welzijn via het servicepunt van Langedijk of met Dorpshuis de Geist via secretariaat@dorpshuisdegeist.nl

<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina