<< Naar Pagina 20 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Voor iedereen een match bij Relatiebasis
PURMEREND - ‘Op ieder potje past een dekseltje’ is het motto van Edina KovŠts. Met deze overtuiging is zij in 2007 haar relatiebemiddelingsbureau Relatiebasis begonnen. In de afgelopen jaren heeft ze aan de wieg gestaan van vele ontluikende relaties. Voor iedereen is een match te vinden ongeacht opleiding, leeftijd of achtergrond.

Wat is kenmerkend voor de mensen die zich bij Relatiebasis inschrijven?

“De één wil graag samenwonen, de ander zoekt een maatje om de eenzaamheid van de weekenden te verlichten. Wat wel voor iedereen geldt is dat ze op zoek zijn naar warmte, een luisterend oor en iemand om samen leuke dingen mee te doen. Kortom een aanvulling op het leven”, aldus KovŠts

Waarom kiezen partnerzoekenden voor Relatiebasis?

“Bij Relatiebasis ligt de nadruk op persoonlijke bemiddeling. Het begint bij een vertrouwelijk gesprek, waarbij we elkaar leren kennen en bespreken wie ze hopen te ontmoeten. Dit gesprek vindt plaats bij de mensen thuis”, zegt KovŠts. De woonomgeving draagt namelijk bij aan een zo compleet mogelijk beeld van ze. Vervolgens ga ik voor ze op zoek naar iemand die bij ze past. Ik bouw een persoonlijke band met mijn cliŽnten op. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan voor mij hoog in het vaandel. Ik streef naar een respectvolle en positieve omgang met mijn cliŽnten.”

Wie nieuwsgierig is geworden kan vrijblijvend kennismaken met Relatiebasis door contact op te nemen met Edina KovŠts op 0299-714009 of via e-mail info@relatiebasis.nl. Meer informatie www.relatiebasis.nl.


Vergroot Foto

‘Op ieder potje past een dekseltje’ is het motto van Edina KovŠts. (Foto: aangeleverd)

<< Naar Pagina 20 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina