<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Muziekcafé Beverwijk

BEVERWIJK - In het Muziekfort Beverwijk (Fort aan den Sint Aagtendijk) is donderdag 17 mei j.l. een maandelijks muzikantencafé begonnen. Er zijn onder meer muzieksessies. Iedere maand is er in principe weer een andere bezetting als kick starter. Een open podium worden geboden, dat laagdrempelig is. Onverwachte en aangename muzikale ontmoetingen dus, snuffelsessies voor nog te beginnen bands en try outs voor een leuk publiek.

‘’Het is muziek in de breedste zin des woords, maar ook kunst, cultuur, workshops, fotografie, yoga, trouwen, teambuilding, bedrijfsuitjes en exposities. Wij hebben ruimtes te huur op deze unieke locatie voor diverse muzikale en creatieve activiteiten in het prachtige fort aan den Sint Aagtendijk te Beverwijk. Midden in de natuur, gelegen tussen de A9, Broekpolder en de Bazaar’’, aldus de organisatie.

Open volgende data: donderdag 21 juni van 19.30-00.00 uur, donderdag 19 juli van 19.30-00.00 uur. Toegang gratis. Meer info over het huren van een ruimte, openingstijden en evenementen via de website van het Muziekfort www.muziekfort.nl of volg op Facebook: https://www.facebook.com/muziek.fort/.


Vergroot Foto

In het Muziekfort Beverwijk vindt deze zomer een muzikantencafé plaats. (foto aangeleverd)

<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina