<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Arikel > Print Pagina
Gouden award voor Landgoed Hoenderdael
Opnieuw uitgeroepen tot 'Leukste uitje van Noord-Holland'
ANNA PAULOWNA/UTRECHT - Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Noord-Holland ’noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2018’. Vertegenwoordigers van het Landgoed Hoenderdaell ontvingen dinsdag 9 januari de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in De Koog kreeg de zilveren award en Zuiderzeemuseum in Enkhuizen de bronzen award.

Agnes Kruijff van Landgoed Hoenderdael is met recht trots op het eerbetoon wat Hoenderdaell nu voor de derde keer op rij is toegekend. "Eigenlijk hadden we niet verwacht dat we wederom een gouden award mochten ontvangen. Ook deze keer hebben we niet de minste partijen achter ons gelaten en dat is dus zeker een feestje waard. Het is geweldig dat onze bezoekers het landgoed op deze manier waarderen. Qua bezoekersaantallen hebben we in het afgelopen jaar met 210.000 bezoekers gemerkt dat deze verkiezing zeker werkt. Ik verwacht dat dat ook dit jaar zijn uitwerking gaat hebben, want de ANWB heeft tenslotte 4,4 miljoen leden die allemaal de ANWB Kampioen ontvangen waarin wij ook deze keer onder de aandacht worden gebracht."

Waarderen

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

Winnaar

Landgoed Hoenderdaell scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de achtste keer. GaiaZOO uit Kerkrade is het ‘Leukste uitje van Nederland 2018’.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Meer informatie over Landgoed Hoenderdaell is te vinden op: www.landgoedhoenderdaell.nl


Vergroot Foto

André Eelman en Judith van der Zee van het Schipbreuk-en Juttersmuseum, Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, Marijn Pels en Agnes Kruijff van Landgoed Hoenderdaell en Bianca van Putten van het Zuiderzeemuseum. (Foto: aangeleverd)

<< Naar Pagina 1 < Vorig Artikel Volgend Artikel > Print Pagina